HOW TO GO DIAMOND!!!

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Πώς να ξεκινήσετε εύκολα μια επιχείρηση στην FM Group

Πώς να ξεκινήσετε εύκολα μια επιχείρηση στην FM Group
     Το νέο μέλος καταχωρείται με τη αίτηση, και του αποστέλλεται στη διεύθυνση του μια δερμάτινη θήκη με τους καταλόγους και το σχέδιο μάρκετινγκ και τα δείγματα των αρωμάτων. Μετά την αποστολή της σύμβασης που υπογράφει ο συνεργάτης στέλνετε στα κεντρικά της FM GROUP GREECE  έτσι γίνεται εγγεγραμμένος χρήστης, ο οποίος μπορεί να χτίσει την επιχείρησή του .

1.     STARTER SET  είναι το εργαλείο της δουλείας σας που απλά δίνεται στους φίλους και συναδέλφους όπου  μέσα από τους κατάλογους των αρωμάτων θα βρει το άρωμα της επιλογής τους. 
2.     Ο αντιπρόσωπος  παραγγέλνει, τα αρώματα και τα παραδίδει στον αγοραστή διατηρεί τη διαφορά στην τιμή. Σε μια τέτοια πώληση μπορεί να δημιουργήσει άμεσο εισόδημα που μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο. Σε κάθε άρωμα κερδίζοντας 5 ευρώ ως 15 ευρώ (τα κέρδη των τιμών και οι τιμές πώλησης διαφέρουν σε κάθε χώρα)
Τα ημερήσιο κέρδος κυμαίνεται μέχρι 100 ΕΥΡΏ.
 
3.Στην διάρκεια της εργασίας, ο αντιπρόσωπος θα συναντήσει  ανθρώπους που θα θέλουν επίσης επιπλέον χρήματα από  αυτήν την επιχείρηση. Αυτοί οι άνθρωποι που θα εγγραφούν, θα πάρουν το σταρτερ από τον αντιπρόσωπο για να μπορεί να χτίσει άμεσα την επιχείρησή του.  Για να πάρετε  το σταρτερ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε. Μέσα από αυτό το είδος της εργασίας μπορεί να επιτευχθεί σχετικά γρήγορα μια αρκετά υψηλά εισοδήματα.
 
4. Υπαρχει πολύ υψηλό κέρδος στα προϊόντα μας  ( δεν υπαρχει γυναίκες και άνδρες που δεν παραγγέλνουν  αρώματα) η δουλειά γίνεται  με πολυ υπομονη και επιμονη. Αυτή είναι η ιδανική δουλειά για ελεύθερους επαγγελματίες που μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό, και στο οποίο γυναίκες και άνδρες θα απολαύσουν  τα αρώματα  επειδή είναι μια κορυφαία ποιότητα και σε πολύ προσιτές τιμές.
Αυτή είναι η φόρμουλα για τη δημιουργία μακροπρόθεσμων κερδών. Εάν μπορείτε να απαντήσετε θετικά αυτά τα τρία ερωτήματα, τότε το έχετε.
 
1. Θα θέλατε να κερδίσετε πολλά χρήματα και γιατί;
2. Έχετε 50 ευρώ για να αρχίσετε μια  κερδοφόρα επιχείρησή;
3. Ξέρετε τρία άτομα που θα ανταποκριθούν θετικά σε αυτές τις τρεις ερωτήσεις;
 
 Εάν θέλετε να δημιουργήσετε άμεσα κέρδη, τότε λίγο περισσότερο ασχοληθείτε με την πώληση των αρωμάτων και μπορείτε να έχετε ένα καθημερινό εισόδημα των εκατο ευρω.
Μπορείτε να χάσετε αυτή την ευκαιρία; Όχι μόνο μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτά αρώματα, αλλά μπορείτε να κάνετε τα μεγάλα χρήματα, τα ταξίδια ...
 
Εάν είστε γυναίκα, άντρας, κορίτσι ή αγόρι που:
Α. Συμπαθεί τα κορυφαία αρώματα.
Β. Χρειάζεται το τρέχον εισόδημα.
Γ. Θέλει μια ουσιαστικάo και τακτικo μηνιαίο εισόδημα.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας, με μια αίτηση υποψηφιότητας με τα ακριβή στοιχεία. Εμείς θα σας καλέσουμε και να μιλήσουμε λίγο για να διευκρινίσουν οποιεσδήποτε ασάφειες και ερωτήσεις, και στη συνέχεια θα μετατραπεί σε μια επιχείρηση που μπορεί να λειτουργεί σε μια ημέρα ή δύο.
 
Η συμβουλή μας είναι - μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Επιπλέον, λόγω της συνεργασίας, θα σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτή την εργασία, γιατί θα χτίσουμε μια επιχείρηση για σας έτσι θα φιαξουμε την  δικη σας ομάδα!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: dragofm.stevanovic@gmail.com https://www.facebook.com/profile.php?id=100003020984922

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου